OM OSS

Vår första biltvätt öppnade vi i oktober 2008 i Eskilstuna och redan första året blev det Eskilstunas populäraste biltvätt. I Eskilstuna har vi tvättat över 250.000 bilar så vi vet vad vi håller på med. Våra anläggningar är ALLTID bemannade under våra öppettider. Vi i personalen finns där för att hjälpa dig om du har frågor och funderingar kring biltvätten. Vi anser att tid är pengar och då vi värdesätter din tid väldigt högt så blir vi ditt billigaste biltvättsalternativ och samtidigt den miljövänligaste!

Personalens uppgift är inte att tvätta bilen manuellt på något sätt då vi inte vill utsätta våran personal för dålig arbetsmiljö och onödig exponering av kemikalier. Vi är måna om våran personal på samma sätt som vi är måna om er kunder. Vi har förstått och lärt oss att biltvätt är en tekniksport och för dig som kund betyder det en enorm trygghet i att vi sköter all service och underhåll själva i våra biltvättar.

Personalens uppgift är inte att tvätta bilen manuellt på något sätt då vi inte vill utsätta våran personal för dålig arbetsmiljö och onödig exponering av kemikalier. Vi är måna om våran personal på samma sätt

Kundgaranti!

Då vi har specialiserat oss på att sköta och driva en biltvätt till 100% så gör vi ALLT vi bara kan för att våra biltvättar fungerar optimalt rent maskinellt och med rätt kemikalieinställningar utifrån säsong.

Kundansvar!

Ditt ansvar är att se till att bilen är i ett sådant skick så att den klarar av att tvättas i en automatisk biltvätt. Du är ansvarig för att extramonterad utrustning sitter fast som det ska och är du osäker så prata gärna med personalen om det. Vi tillhandahåller skyddsplast för bakrutetorkare innan infart som du själv får bestämma om du vill använda eller inte, men skulle torkaren fastna i borsten utan skyddsplast så är ansvaret ditt. Då vi tillhandahåller en automatisk biltvätt så sker all tvätt på egen risk och skulle det ske en skada så tar vi gärna en diskussion om händelsen för att hitta orsaken.

iWASH BILTVÄTT

Personal på plats – hög kundservice

Personal finns på plats under våra öppettider om du har några frågor eller funderingar. Personalen kontrollerar våra maskiner dagligen och vi sköter all service och underhåll av våra tvättanläggningar själva.

VI PÅ iWASH